Kateri so različni načini nošenja šal?

22-04-2021

V mojem prejšnjem blogu smo spoznali tri načine nošenja šala, danes pa z vami delim tri načine nošenja šala kot moški. Danes sem tukaj, da raziščem nekaj različnih načinov nošenja šal kot moških, pa tudi nekaj nasvetov in trikov za moške.

    

Če želite rute vključiti v svojo garderobo na čim več načinov, preberite, če želite izvedeti, kako jih nositi, da bo videz moden. Šel bom na veliko različnih načinov, kako zavezati šal, in presenečeni boste nad vsemi možnostmi. Če radi nosite rute, a se morate naučiti tudi drugega načina njihovega vezanja, se pripravite, da boste prijazni do sebe. V tem blogu bom delil nekaj nasvetov in trikov, kako si moški zavezati šal in kako ga povezati, odvisno od vaše obleke. 

    

Če se odločite, da si zavežete šal, ga je zelo enostavno oblikovati, če ga preprosto ovijete okoli vratu, tako da vam ni treba skrbeti. Poglejte, kako sem si kot Francozinja zavezala ruto, kako si zavežem ruto in kako si zavežem ruto. Tukaj je kul način, kako zavezati šal in ga lahko naredite z različnimi vrstami šalov. 

    

Če vozla ne vidite, si šal zavijte okoli vratu in zavežite proste konce, tako da plast šal ne pade pred vas. Potem si ga lahko ogrnete okoli vratu, povlecite navzgor in nato povlecite in povlecite. Če zavežete previsni vozel šal in poskrbite, da je en konec šal daljši od drugega, ga nataknite čez vrat. Ko zavežem napačen vozel ali vlečem s klasičnim, po dolžini zloženim šalom, me rute ogrnejo okoli vratu, dokler ni en konec krajši od drugega. Ko si zavežeš vozle šale, mi natakni šal okoli vratu, da bo daljši od drugih. 

    

To bolj ogreje moj vrat kot šal, ki je ogrnjen, a šal še vedno ne zaveže. Medtem ko je dolg šal enostavno zavezati in ga lahko nosite v hladnem vremenu, so vozli odlična možnost, ko vreme ledi mraz. Zelo dobro ščitijo vrat in zagotavljajo dobro toploto vratu, zato je dobra izbira, če iščete zelo razkošen način, kako zavezati rute in jih nositi tudi v hladnejših temperaturah. 

    

Obstaja več načinov, kako obleči šal, od zavezovanja do preprostega načina, da se obesi, da ga privežete na vrat. 

    

Če želite imeti občutek, da imate oba konca šal, lahko kupite šal, ki ima en konec zelo blizu vratu, nato pa čez njega položite drugi konec. Seveda obstaja veliko različnih načinov, kako nositi šal tako, da ga pregrnete čez ramo, zadaj ali spredaj, pri čemer oba konca potekata vzdolž reverja plašča. Lahko ga poskusite natakniti na eno ramo in ga zaviti okoli vratu ter pustiti, da se ohlapno obesi na prsih. Druga različica videza ovitka in kravate je dvakrat oviti šal okoli vratu: prvič okoli vratu in drugič šal privezati na prsni koš in pustiti, da konci prosto plavajo. Ali pa ga vrzite za seboj in ga privežite, nato pustite, da se ohlapno obesi na prsih. 

    

Ko zavežete šal, ga dvakrat zavijte okoli vratu, prvič tako, da sta oba konca na hrbtu, nato pa drugič. 

    

Šal položite okoli vratu, zavežite ga spredaj in pustite, da se ohlapni konci prikažejo na zadnji strani rute enake dolžine. Nekajkrat ga ovijte okoli vratu, nato pa zavijte tako, da sta oba konca na tej točki, nato pa ga povlecite nazaj, dokler konci rut niso pred vašim telesom. Spredaj zavežite in pustite, da se konec, ki leži čez hrbet, vedno znova ovije okoli vratu, dokler ni vse okoli. 

    

Če želite narediti lepo kravato, šal zavijte okoli vratu in konca pripeljite na sprednji del telesa. Če želite pokazati svoje lase, si lahko šal okoli vratu zavežete z naglavnim trakom.

    

Če imate velik šal, ki ga želite zaradi zapletenosti zavezati okoli vratu, je to čudovit slog bandane. Tanke rute lahko uporabimo kot metodo za drug način privezovanja šala, srednje dolgi šali lahko uporabijo napačen vozel, dolgi šali pa imajo drugačno tehniko zavezovanja, kot jo zahtevajo kratki šali. Uporabite šal z vzorcem in ga večkrat zavežite okoli vratu ali pa uporabite kot alternativo običajnemu šalu. 

    


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti