7 stvari, ki jih morate pripraviti za zimo

26-07-2022

7 stvari, ki jih morate pripraviti za zimo

NapisalEmanuel iz Murue


Medtem ko uživamo v poletnih zabavah, ne smemo zamuditi priprav na zimo. V Yiwu Lemon ponujamo različne modne predmete, ki vam bodo pozimi ostali topli. Skozi leta smo dosledno pomagali našim strankam, da so pozimi ostale tople. Tukaj je nekaj stvari, ki jih priporočamo: 


1. Šali

Če razmišljate o odličnem načinu ogrevanja, si omislite šale. To počnejo, medtem ko imajo vaše roke proste. Obstaja veliko različnih vrst šalov, vključno s tistimi, ki pokrivajo glavo, vrat in ramena. Najdete jih pri naših maloprodajnih partnerjih na spletu ali v trgovinah. Če želite nositi šal, ki pokriva celotno telo, poiščite dolg šal. Dolg šal je odličen, če imate kratke lase, saj odvrne lase z obraza in vas naredi višje.


ScarfsScarves


2. Rokavice

Rokavice so dober dodatek k vaši garderobi. Poleg tega, da dopolnjujejo vašo modo, ščitijo vaše roke pred mrazom in vam pomagajo ostati topli. Ko izbirate rokavice, se prepričajte, da se dobro prilegajo in so udobne. Ne nosite pretesnih rokavic, saj povzročajo žulje. Prepričajte se tudi, da so vaše rokavice dovolj debele, da bodo vaši prsti ostali topli. V podjetju Yiwu Lemon izdelujemo svoje rokavice v skladu s temi standardi.


HatsScarfs


3. Ima

Klobuk je odličen način za toplo glavo. Obstaja več stilov, v katerih so ti klobuki, vključno z oblikami in barvami. Izberete lahko klobuk, ki se ujema z vašo obleko ali vašim razpoloženjem. Prepričajte se, da se vaš klobuk pravilno prilega in da ni prevelik ali majhen. Letos imamo več novih modelov, ki vas bodo ogreli in ohranili v stilu.


Scarves


4. Škornji

Škornji so odličen način, da ostanete topli in suhi. Ščitijo pred snegom, dežjem, blatom in umazanijo. Poiščite škornje, ki so nepremočljivi in ​​izolirani. Te škornje lahko kupite v kateri koli veleblagovnici ali trgovini s čevlji. Še bolje, te škornje lahko prilagodite za vas.


HatsScarfs


5. Kapa

Kape so odličen način za dodajanje toplote vaši glavi. So lahki in omogočajo pretok zraka okoli glave. Kape lahko dobite v različnih barvah in vzorcih. Ker je Beanie za večino modni izraz, smo inovirali in dodali prisluškovalno napravo Bluetooth, zaradi česar je najbolj povpraševana.                                                                                                        


ScarvesHats                                                           

6. Palčniki

Palčniki zelo učinkovito ščitijo naše roke pred vremenskimi vplivi. Narejene so iz volne in so oblikovane tako, da ohranjajo tople roke. Naše palčniki so svetovna izbira blagovne znamke.

Scarfs


7. Plašč

Plašči so odličen način za popestritev vaše obleke. Izdelane so iz krzna, usnja ali sintetičnih materialov. Plašče lahko nosite čez hlače ali krila. Plašče lahko najdete v kateri koli veleblagovnici ali trgovini s plašči.


Scarves Hats

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti