Kantonski sejem

15-10-2020

Kantonski sejem

Kitajski sejem za uvoz in izvoz se imenuje tudi sejem Guangzhou, ki se v angleščini imenuje Canton Fair.

Ustanovljen je bil spomladi 1957 in je bil vsako pomlad in jesen v Guangzhouu in je obsežen mednarodni trgovinski dogodek z največjim obsegom, najbolj popolnimi vrstami blaga, največ trgovci in najboljšim transakcijskim učinkom.

Od 101. zasedanja kantonskega sejma 15. aprila 2007 se je kantonski sejem preimenoval iz kitajskega sejma izvoznih surovin v kitajski sejem uvoza in izvoza blaga in se iz enotne izvozne platforme preoblikoval v dvosmerno trgovsko platformo za uvoz. in izvoz.

Kitajska uvozna in izvozna surovina Pravična trgovina je poleg tradicionalne vzorčne transakcije poleg tradicionalnega vzorčnega posla organizirala tudi spletni sejem (VirtualExpo, spletna razstava). Kantonski sejem se v glavnem ukvarja z izvozno trgovino in uvoznimi posli. 

Izvaja lahko tudi različne oblike gospodarskega in tehnološkega sodelovanja in izmenjav ter poslovne dejavnosti, kot so blagovna kontrola, zavarovanje, prevoz, oglaševanje in svetovanje. V Guangzhouju so se zbrali poslovneži z vsega sveta, da bi izmenjali posle in okrepili prijateljstvo.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti