Ali so očetovi klobuki v stilu 2021?

14-04-2021

Všeč ali sovražite, skromna baseball kapa je glavna sestavina modernih moških oblačil. Papa klobuki so trenutno vsem na ustnicah in čeprav so sprva videti kot običajne baseball kape, so veliko več kot le to. 

    

Nemodna podjetja pogosto jemljejo očetovske kape kot samoumevne in to je preprost način njihovega trženja, vendar nič ne more nadomestiti udobne in hladne baseball kape. Če imate priložnost nositi papa kapo, vam je vedno na voljo odlična kolekcija. Klasika je klasika z razlogom in klobuki so bili vedno v povpraševanju, dokler so dostopni. Nobenega dvoma ni, da povpraševanje po papa klobukih narašča, torej od kod jih dobiš? 

    

Če jih dobro kombinirate, lahko modni slogi klobukov povečajo vaš videz, vendar pazite, da je prav tako enostavno ustvariti modni pas. So tudi vsestranski klobuk, ki lahko z usklajevalnimi koordinatami doda eleganten videz vsaki obleki ulične opreme. 

    

Zgornji koraki so le nekaj načinov, kako si priskrbeti dober očetovski klobuk, da se boste lahko z Elanom razveselili, kamor koli greste. Oče ima najbolj uravnotežen videz, ki je naklonjen vsem osebnostim, in ponujajo vam najboljše iz obeh svetov: eleganten videz za očeta in udoben klobuk za vas. 

    

Ta vrsta kapice je še posebej uporabna, če želite narediti frizuro in ne želite, da bi bili vaši lasje oblikovani. Za manj denarja se lahko odločite za kapo z blagovno znamko ali za eno bolj priljubljenih blagovnih znamk, kot je Cap'n'Hats. 

    

Med tekaške naloge vrzite očetovski klobuk, pokrijte dlake slabega dne ali celo sonca ne prikazujte. Če imate radi šport, lahko običajni športni obleki dodate starinski očetovski klobuk. 

    

Kar zadeva stajling, je kapa najbolje kombinirana s priložnostno poletno obleko, toda v dneh, ko želite videti ležerno, na primer na plaži, lahko očetov klobuk dopolni vaš videz in slog. Če potapljate prste v bolj zapleteno moško oblačilo, mu preprosto poskušajte nadeti klobuk za zabavo. 

    

Športniki, zlasti igralci baseballa in igralci golfa, radi nosijo očetove klobuke, zaradi česar so videti kul in zbrani. Obstajajo tudi fantje, ki si želijo nadeti kapo, vendar nočejo športne ekipe opremiti s pokrivali. Rahlo ukrivljen rob in široka kapa, kot papa kapa, sta idealen način, da se poleti zaščitite pred žgočimi sončnimi žarki. 

    

Verjetno je tudi edini slog klobuka, ki je povsod videti kul, z vzorci tiska in ponuja barve in edinstvene sloge, kot je klobuk Into AM z vezenimi logotipi, ki ponavadi izboljšajo slog. 

    

Glavna razlika je v tem, da je posnetek na primer v drugačni obliki kot papiga. Klobuk z novicami je znan po zgornjem gumbu, medtem ko ima sprednji vizir, znan kot trd vizir, enako obliko kot očetov klobuk, vendar z nekoliko drugačno barvno shemo. Znan je tudi po sprednjem gumbu in obnašanju, pa tudi po tem, da je nekoliko nižji od očetovega klobuka. 

    

Tu je nekaj najpogostejših stilov klobukov leta 2021, ki jih lahko za uspeh vključite v svojo garderobo. Narejen je tako, da izgleda kot sproščen slog - hrbet, ki je lahko dodelan v različnih barvah, z dodatkom malo barve in nekaj dodatkov, kot so sončna očala ali kapa. 

    

Nobena druga vrsta baseball kape nima toliko različic, kot je baseball cap. Tukaj razlagamo nekatere najpogostejše sloge klobukov leta 2021 in nekatere njihove različice. 

    

Če vam je všeč videz fedore, nosite takšno z nekoliko širšim robom, ki vas loči od stereotipnega "fedora - nošen kreten,"kdo bo to naredil? Če želite dovolj odtenka za obraz, ne želite pa bočnega roba, je Tilley T5MO dober moški klobuk za vas. Zaradi teh lastnosti so očetove kape bolj zaželene za vse starosti in spole, vendar jih lahko nosite na več načinov. Nevtralni toni Najbolj vsestranska možnost je temno rjava ali črna kapa z odprtim robom in širokim robom. 

    

Klobuk trilby ima ozek rob, vendar se njegov rob spredaj odklene in obrne nazaj ter ima 5 - 6 plošč, ki se prilegajo. Klobuk, ki se pritrdi, ima raven rob s 6 - 7 ploščami in je vedno označen. Papa klobuki imajo ohlapno ploščo 5 x 6, nalepke pa niso obvezne. Vsak primer je drugačen, čeprav posnetki in klobuki vedno vsebujejo nalepke, zato so dobra izbira za vse starosti. 

    


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti