Ali so bombažni šali topli

10-05-2021

Pri nakupu potovalnega šala lahko izbirate med različnimi vrstami tkanin, od bombaža do volne, vate do celo svile. 

    

Volna je na splošno dražja od bombaža in čista volna je sicer lahko nekoliko neprijetna, vendar bo zagotovila dober del toplote. Druga tkanina, ki je zelo primerna za rute za pomlad in poletje, je srednje težka tkanina, ki bi bila lahko narejena iz poliestra, likre ali elastana. Toda drobna, mehka volna, ki se lepo poda k mešanici bombaža, je dražja, zato poskrbite, da ne bo pregosta ali pretanka. Druga možnost bi bila mešanica volne, ki volno poveže z ljudmi - narejena iz vlaken, kot sta bombaž ali poliester, ki zagotavljajo toploto in prepotrebno mehkobo.

    

Če iščete izredno mehak okolju prijazen šal, poskusite šal Bleusalt. Če želite samo ček srajco ali šal iz kašmirja, lahko na internetu najdete zelo podobne rute za manj kot 20 USD. Če pa iščete šal s toplotno zaščito in iščete za to posebej razvito plastiko, je dobra izbira lan ali lahek bombaž. Te rute so idealne za tiste, ki želijo potovati ne le poleti, temveč tudi pozimi in pozimi. 

    

Volna in bombaž sta naravna vlakna s štirimi letnimi časi, ki so vsestranska, ne glede na to, ali se uporabljajo v puloverjih, oblačilih za izvedbo, hlačah ali topičih. Volna vas greje bolj kot bombaž, saj vas njena vlakna pomagajo zaščititi pred mrazom. Gosta običajna volna je zimska rezina, puloverji z merino volno pa zagotavljajo udobje in toploto, ki vas bo ohladila v vročini, toplo v hladnem in udobno v vročem vremenu. Razkošna merino volna daje eleganten pulover z vsestransko uporabnostjo. 

    

Če želite šal, ki traja dolgo in se ohladi tudi v nevzdržni vročini, si oblecite platneni šal. Če se vam zdi preveč toplo za velik šal, ne vzemite šal srednje teže; svila vam lahko zaščiti vrat in ostane toplo, tudi če grete ven v vročem in vlažnem okolju. Tudi če želite šal nositi ves dan, pozimi ne bo pretoplo, če pa ga boste nosili čez dan. 

    

Lanena bombažna rjava bi bila idealna za topel dan, saj je lahka in zračna. Na voljo so v različnih drznih barvah in vzorcih in bi bili odlični v toplih dneh, ker je lahek, zračen material in bo trajal leta. 

    

Za zimske rute se držite bolj hrapavih tkanin ali mehkih površin, vendar z volno ali kašmirjem ne morete storiti ničesar narobe. Če iščete šal za potovanja, ki se dobro obnese vse leto, priporočam lahek šal srednje teže. V toplejšem vremenu iščete lažje in ne tako težke rute. Imam dve pernati skledi, ki sta kot nalašč za vzdrževanje vaše zimske garderobe ali za tiste, ki so videti kot lahke in jih lahko nosite vse leto. 

    

Običajne tkanine, ki se uporabljajo pri proizvodnji šalov, so volna, kašmir, bombaž, flis, poliester in vata. Če se želite ogrevati samo v prazničnem času, je najbolje, da uporabite šal iz lahke, mehke tkanine, kot je bombaž ali bombaž. Nekatere tkanine šal, ki so dobre, da vas grejejo in grejejo, vsebujejo poliestrske rune. Lahko bi jih bilo težje plesti, vendar so primerni za vse v hladnem podnebju.

    

Materiali za rute so običajno narejeni iz volne, kašmirja, bombaža, flisa, poliestra in vate. Najpogostejši materiali, ki se uporabljajo za izdelavo modnih šalov, so biseri, svila, usnje, volna in volnena tkanina. 

    

Bombažne rute dobro opravljajo svoje delo in vas lahko ogrejejo ali hladijo, odvisno od sezone in razmer. Mehek bombaž se ob koži počuti fantastično in bi me v nasprotju z volno hladil v toplem vremenu in topleje v hladnem vremenu. Če iščete najboljši bombažni šal na Amazonki, je tukaj nekaj najboljših šalov na Amazonki. Tako kot svila je tudi merino volna neverjetno mehka in bo dobro obstojala tudi v najhladnejših podnebjih. 

    

Bombažne rute je težko najti in je dobra izbira za ljudi z občutljivo kožo ali bolj nagnjene k srbenju. Volneni šal je bolj tradicionalna vrsta šal, vendar je ovit okoli vratu in se dotika kože. Če imate občutljivo kožo, poiščite nekaj iz naravne tkanine, kot je volna, bombaž, volna ali vata z volneno podlogo ali nekaj z volnenimi vlakni, na primer volnene nogavice ali volnene nogavice ali celo volnene rokavice ali rokavice in volnene nogavice ali nogavice s svileno volneno tkanino. Volnene rute so zelo debele in srbijo okoli vratu, zato, če ga ovijete s šalom in se ga dotaknete po koži, bo to povzročilo veliko draženja. 

    Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti