kdo smo.

  • 1
Tip podjetja Zunanjetrgovinsko in logistično podjetje
glavni trg Azija, Evropa, Severna in Južna Amerika, Afrika, Avstralija in arabski narodi
Število zaposlenih 1-50 oseb
letna prodaja 2 milijona ameriških dolarjev - 5 milijonov ameriških dolarjev
ustanovljeno 2009

Nahajamo se na največjem veleprodajnem trgu na svetu, Yiwu, Zhejiang, znanem po mednarodni trgovini, kjer je večina kitajskih svetovnih blagovnih znamk izdelanih po mednarodnih standardih kakovosti. Naša vsestranskost in strokovnost nam dajeta prednost pri uvoznem in izvoznem trgovanju. Temeljito dokazujemo celovite, na stranke osredotočene, kakovostne in cenovno dostopne storitve trgovanja.

Od ustanovitve leta 2009 so domači in tuji podjetniški partnerji široko prepoznali, pohvalili naše podjetje in z njim trgovali.

Naši vodilni izdelki so modni dodatki, kot so torbe, jakne, škornji in čevlji, kravate, kravate, klobuki, kape, pasovi in ​​naramnice, rokavice, mufi, ogrlice, zapestnice, ure, očala, pasovi, šali, rute, vrvice, nogavice, igle, piercingi, prstani in nogavice. Imamo poslovna oblačila. Naše stranke so ugledne svetovne blagovne znamke, kot so PRIVATA, ZARA, GLOKO, Walgreens, Kmart, Raiders jeans, CHEEKY in Carrefour, med drugimi znanimi blagovnimi znamkami.

V desetletju, ko si prizadevamo za diverzifikacijo naših izdelkov in storitev po vsem svetu ter zagotavljanje zadovoljstva strank, smo nenehno delovali po osnovni mantri"strokovna, poštena, zmagovalna in zaupanja vredna poslovna filozofija."Vztrajamo pri tem, da našim strankam zagotovimo najbolj razumno ceno, popolno storitev, zagotavljamo izdelke najboljše kakovosti, storitve, usmerjene k strankam,«

Z več kot 5000 dobavitelji po vsem svetu, ki rastejo, smo osredotočeni na zagotavljanje kakovostnih storitev in izdelkov, upravičevanje zaupanja naših strank v nas in več ljudem dajemo razlog za trgovanje z nami.

 image.png

Uspešno smo oskrbovali več svetovnih blagovnih znamk, prikazanih zgoraj, s trga Bližnjega vzhoda, kot sta Iran in Dubaj, kamor smo izvažali umetno cvetje, božična darila, tržno blago itd. Izvažali smo nakit, oblačila, torbe in potovalne izdelke v Evropsko trgih, kot sta Španija in Italija. Očala in brezšivna oprijeta oblačila smo pošiljali na severnoameriške trge, kot so Združene države, kamor smo pošiljali očala. Na južnoameriške trge, kot sta Argentina in Čile, kamor smo pošiljali tekstilne tkanine, moška oblačila blagovnih znamk, otroška oblačila blagovnih znamk in oblačila.


公司主页.jpg


Slikovni prikaz naše filozofije: "celovitost; kakovost; predanost; tekmovanje; storitev; win-win."


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti